Speedheat logo

Commercieel gebruik

  Palace hotel in Noordwijk aan Zee 
  Kustpark Texel
   Hotel Barcarola
   Binnenvaartschip Vlissingen

 

Omdat de voorkeur van het publiek langzaam verschuift in de richting van harde vloerbekledingen, en omdat ze het maximale willen halen uit hun woon- en werkruimtes, blijkt elektrische vloerverwarming steeds meer concurrentie te worden van ouderwetse systemen met verwarmingsketels, daar het een ideaal regelbare, veilige en onzichtbare warmtebron is zowel voor hoofd- als bijverwarming.

Speedheat Nederland BV levert een ontwerp, verschaft en installeert Speedheat vloerverwarming door middel van hun franchise netwerk. Speedheat biedt een uitstekende service tezamen met een 5 jarige garantie op product en installatie.

Speedheat krijgt steeds meer aandacht van productontwikkelaars, architecten en aannemers. Dit is niet zo verwonderlijk als men bedankt dat aansprakelijkheid een steeds zwaardere last voor ondernemers is. Immers, als een door henzelf gemonteerde vloerverwarming het na een paar jaar begeeft, claimt de desbetreffende klant wel zijn verwarming- en de gevolgschade.

Speedheat is als geen ander de specialist in het monteren van elektrische vloerverwarming, maar ook in het opsporen en traceren van mogelijke storingen. Speedheat heeft alle kennis in huis. Eigen monteurs kunnen meestal tot op de centimeter nauwkeurig bepalen waar het probleem zit en na het lichten van de desbetreffende tegel het euvel verhelpen en dit volledig onder garantie van Speedheat repareren en garanderen. Vakmanschap gecombineerd met productkennis maakt Speedheat als geen ander een prima partner voor u.

Speedheat neemt een zeer belangrijke plaats in het verwarmen van binnenvaartschepen. In totaal zijn meer dan 200 binnenvaarschepen van Speedheat vloerverwarming voorzien. De producten zijn uitermate geschikt voor deze toepassing, tot volle tevredenheid van de schippers en hun gezinnen. 

Een kleine greep uit gerealiseerde, ambitieuze projecten:

* PALACE HOTEL ***** in Noordwijk aan Zee, 121 badkamers + 250 spiegelverwarming.
* KUSTPARK TEXEL IN DE KOOG van Euroase Parcs, 65 woningen.
* VAN DER VALK HOTEL BARCAROLA aan de Costa Brava, 40 kamers hoofdverwarming.
* BINNENVAARTSCHIP VLISSINGEN - Het grootste binnenvaartschip ter wereld. Ondermeer in de stuurhut heeft Speedheat 60 m≤ vloerverwarming geÔnstalleerd.

Speedheat vloerverwarming is geschikt as hoofd- of comfortverwarming in vele commerciŽle gebouwen zoal hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, kunstgalerijen, beurzen en vele andere toepassingen.